Sărutul unui înger - Susan Elizabeth Phillips

Daisy Devreaux este o tânără capricioasă, crescută într-un mediu opulent și înconjurată de personalități celebre. Deși atitudinea ei este contestată de tatăl ei, aceasta maschează o viață tumultoasă cauzată în principal de decesul mamei sale. Negestionarea adecvată a banilor o aduce pe Daisy în situația de a ajunge la închisoare. Tatăl său, Max Petroff, decide să îi achite datoriile acumulate către creditori, cu condiția de a se căsători cu Alex Markov, descendent al unei familii celebre de circari.
Alex nu crede că această căsătorie este potrivită pentru Daisy și, cu atât mai puțin, că o fată răsfățată care nu a fost nevoită să muncească, va face față unei asemenea provocări.
Sărutul unui înger descrie o poveste de dragoste atipică, prezentată într-o notă umoristică de întâlnirea dintre Daisy și poznașul Cartofior, un pui de elefant care reușește să îi îngreuneze viața acesteia la circ. În cele din urmă, Cartofior se îndrăgostește iremediabil de fată.
Timpul petrecut de Daisy la circ, o ajută să treacă peste teama de animale și își va dedica timpul îngrijirii animalelor din menajerie. Acolo îl va cunoaște pe impunătorul Sinjun,un tigru privat de libertate. Legătura pe care Daisy o stabilește cu tigrul, depășeste limitade imaginație și rupe barierele unui comunicări bazate numai pe cuvinte.  Astfel, Daisy reușeste să înțeleagă de ce noul său prieten este atât de îndurerat și decide să intre în cușca acestuia pentru a-l consola.

O poveste plină de suspans, intrigi și răsturnări de situații care vor demonstra că pentru un țel real totul poate fi îndurat cu stoicism.
    Blogger Comment
    Facebook Comment