Hai la cel mai mare schimb de cărți!

Hai pe 23 aprilie în Parcul Colțea din București să sărbătorim împreună, pentru al 5-lea an consecutiv, Noaptea Cărților Deschise - cea mai importantă campanie dedicată lecturii! 

CEL MAI MARE SCHIMB DE CĂRȚI. SE CITEȘTE ȘI SE DĂRUIEȘTE. 


Dăruiește o carte din biblioteca ta și primești una nouă de la Litera!

Pe 23 aprilie Editura Litera vă invită să oferiți o carte din biblioteca voastră în schimbul altei cărți noi, de la aceeași editură. Se inițiază cu această ocazie cel mai mare schimb de cărți, unde cei pasionați de lectură se vor alătura demersului lor care are ca scop final schimbarea destinului unor cărți și, implicit, al unor oameni. Cărțile strânse în cadrul campaniei, în data de 23 aprilie 2017, în Parcul Colțea din București, în intervalul orar 20:00 - 24:00, vor fi donate către cinci biblioteci școlare din zone defavorizate ale țării.
După schimbul de cărți, această seară specială va continua cu o invitație inedită din partea Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu”. Cititorii participanți la Noaptea Cărților Deschise vor putea privi cerul și stelele prin telescopul Observatorului și la îndrumarea specialiștilor. Biletul de intrare, în intervalul orar 20:00 - 1:00, în noaptea de 23 spre 24 aprilie, îl reprezintă cartea însemnată cu logo-ul Noaptea Cărților Deschise, de la Litera. 

În plus, o serie de premii așteaptă nerăbdătoare să fie câștigate prin tombola Noaptea Cărților Deschise. 
Editura Litera vă așteaptă cu mic, cu mare să descoperiți și să citiți cărți minunate din colecțiile Litera, precum Buzz Books, Blue Moon, Prima mea lectură, Cavalerii Pardaillan, Disney Violetta, Cele mai frumoase romane de dragoste, Agatha Christie, Lira, Cartea pentru toți, Thriller, Romanul de dragoste, Biblioteca pentru toți copiii.

Editura citește și dăruiește împreună prin amabilitatea sponsorilor: FAN Courier, Secom Romania, Idea::Bank, AQUA Carpatica.
În parteneriat media cu Realitatea TV, Europa FM, Cocor Channel, Blitz TV, Itsy Bitsy, UNSR. 

Eveniment este realizat cu sprijinul: Primăriei Municipiului București și al Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, parte a Muzeul Municipiului Bucureşti - Palatul Suțu 

Informații generale: 
Intrare liberă

Adresă Parcul Colțea: Bulevardul Carol I, zona metrou Universitate, vis-a-vis Teatrul Național București

Adresă Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu”: Bulevardul Lascăr Catargiu 21, București