O tรขnฤƒrฤƒ din Argentina coase etichete cu versuri รฎn magazinele de haine

Despre poezie, unii pot spune cฤƒ nu se poate scrie nimic, iar alศ›ii fac orice ca sฤƒ nu moarฤƒ versurile.

Astฤƒzi v-o prezint pe Augustina Woodgate, femeia care are un mod unic de a combina poezia cu moda. Augustina este creatoarea unor poezii etichetฤƒ”: citate inspiraศ›ionale pe care le coase pe etichetele hainelor.

Cine citeศ™te cฤƒrศ›i de poezie? Eu una nu o fac! Dar dacฤƒ luฤƒm o poezie, oricรขt de scurtฤƒ ศ™i o plasฤƒm รฎn locuri unde lumea nu se aศ™teaptฤƒ sฤƒ o รฎntรขlneascฤƒ, cum ar fi etichetele hainelor, oamenii o vor interpreta ca un mesaj adresat lor personal”, spune ea.

Augustina „obligฤƒ” oamenii sฤƒ descopere poezii รฎn locurile รฎn care se aศ™teaptฤƒ mai puศ›in.
ศ˜tirea despre etichetarea hainelor de cฤƒtre ea, a rฤƒsunat peste blogosferฤƒ ศ™i, dupฤƒ ce mai multe publicaศ›ii internaศ›ionale, cum ar fi The Guardian sau Shanghai Daily au creat articole despre isprava lui Woodgate, ea a devenit cunoscutฤƒ รฎn toatฤƒ lumea.
Poezia Bombing, pe care ea a iniศ›iat-o รฎn aprilie 2016 pentru festivalul de poezie O, Miami, este doar unul dintre proiectele sale ambiศ›ioase. La puศ›in timp dupฤƒ ce s-a mutat รฎn Miami, รฎn 2004, ศ™i-a strรขns propriul pฤƒr, timp de un an ศ™i, รฎn loc sฤƒ facฤƒ peruci, a ales sฤƒ construiascฤƒ mai multe covoare.

Augustina Woodgate spune cฤƒ nu are intenศ›ia sฤƒ renunศ›e. La fel ca ศ™i Bombing-ul sฤƒu de poezie, pentru care artista continuฤƒ sฤƒ se strecoare รฎn magazinele din Berlin, Buenos Aires ศ™i Miami, fabricarea de covoare face parte din ea. „Este un proiect pentru viaศ›a mea. De ce sฤƒ mฤƒ opresc? ” a รฎncheiat Augustina.