Susțin AL

Cumpărând produsele!
Vei găsi în magazin o gamă diversă de articole inscripționate cu brandul Artei Lirice. Cumpărând produsele AL vei putea ajuta la creșterea vizibilității ideii și contribuția ta financiară va duce la dezvoltarea ei. Te aștept să vizitezi magazinul.
Donând!
Artă Lirică a fost creat ca un etalon al excelenței culturale, fiind totodată și un exemplu de dăruire și un model atât în Ploiești, cât și în toată România. Artă Lirică, ca idee și continuare a valorilor lirice, trebuie ținută în viață de noi, cei care iubim cultura! Te invit să donezi oricând orice carte dorești pentru a fi lăsată în anumite locuri din țară. Te asigur că toate cărțile primite vor fi folosite în cadrul proiectului, ca întodeauna, pentru a face oamenii să citească mai mult. Te aștept să mă contactezi pe adresa de e-mail: artalirica@yahoo.com.

Distribuind și vizionând!
Dacă îți place ceea ce am realizat până acum și prezența ta pe platformele mele este constantă, atunci poți ajuta AL prin distribuirea postărilor și/sau vizionarea clipurilor de pe canalul official de Youtube. Te aștept să fii prin apropiere cât mai des!