Librottiglia, arta de รฎmbina lectura cu vinul bun

Un vin pentru a citi sau o carte pentru a gusta? Ei bine, ambele rฤƒspunsuri sunt corecte.
Conceputฤƒ ศ™i realizatฤƒ de Reverse Innovation, รฎn parteneriat cu crama Matteo Correggia, Librottiglia este un concept รฎn care se รฎntรขlnesc un vin ศ™i o plฤƒcere literarฤƒ. Caracteristicile fiecฤƒrui vin sunt potrivite oricฤƒrui gen narativ pentru a crea un gust literar perfect echilibrat, experienศ›ฤƒ bazatฤƒ pe impresiile senzoriale ศ™i scenariile imaginate รฎn povestiri.

Gama Librottiglia se distinge prin originalul cartea ca etichetฤƒ”: o carte micฤƒ, elegantฤƒ, care serveศ™te ca etichetฤƒ frontalฤƒ a sticlei. Design-ul sฤƒu grafic are un stil minimalist, modern ศ™i, รฎn acelaศ™i timp, surprinzฤƒtor. Coperta fiecฤƒrei povestiri este ilustratฤƒ cu o imagine intrigantฤƒ. Cablul ataศ™at la carte transformฤƒ deschiderea ศ™i รฎnchiderea cฤƒrศ›ii รฎntr-un ritual ศ™i stabileศ™te un fir comun care รฎntฤƒreศ™te identitatea liniei de produse coordonate. Un material de hรขrtie texturatฤƒ a fost folosit pentru a spori aspectul senzual, tactil al experienศ›ei.

La final a fost aleasฤƒ sticla de 375 ml ca volum ideal pentru a exprima conceptul proiectului: o scurtฤƒ poveste de citit รฎn timp ce vฤƒ bucuraศ›i de douฤƒ pahare de vin delicios.

Librottiglia apeleazฤƒ la un consumator pretenศ›ios, care este atras de un produs colectabil: adulศ›ii care sunt pasionaศ›i de vin ศ™i literaturฤƒ, ศ™i care doresc sฤƒ se scufunde รฎntr-o experienศ›ฤƒ completฤƒ ศ™i sฤƒ se bucure de un moment scurt dedicat lor รฎnศ™iศ™i.

Numele evocativ al liniei de produse provine din unirea a douฤƒ cuvinte italiene: libro (book) ศ™i bottiglia (sticlฤƒ).
Trei autori au contribuit la aceastฤƒ colecศ›ie limitatฤƒ de poveศ™ti incitante, care รฎnsoศ›esc selecศ›ia vinului:

Cรขntฤƒreศ›ul-compozitor Patrizia Laquidara este autorul fabulei La Rana nella Pancia”. Deosebit de interesantฤƒ, aceasta completeazฤƒ personalitatea neobiศ™nuitฤƒ a Anthosului roศ™u; un Brachetto uscat cu un buchet de dulce surprinzฤƒtor.
Scriitorul ศ™i producฤƒtorul cultular, Nadaes Marques, a creat „Ti Amo. Dimenticami”, o poveste a unei iubiri รฎn schimbare de viaศ›ฤƒ, la fel de intensฤƒ ca ศ™i roศ™u Nebbiolo
Roero care รฎl รฎnsoศ›eศ™te.

Jurnalistul ศ™i satiristul, Danilo Zanelli, a creat L'omicidio”, un mister plin de umor, care se รฎmbinฤƒ cu spiritul proaspฤƒt ศ™i uศ™or al albului Roero Arneis.

Librottiglia a cรขศ™tigat mai multe premii:
Designul Comunicฤƒrii Roศ™ii Dot
Premiile de Design IF
Design-ul Muzeului Ateneului din Chicago, The Dieline

Premii internaศ›ionale de design:
Creativitate internaศ›ionalฤƒ
Marele premiu de identitate a mฤƒrcii
Premiul pentru presฤƒ รฎn aer liber ศ™i promoศ›ie

Pachetul One More.