Concursul Național de Poezie „Universul Poeziei”, 2020


Ești pasionat de poezie? Îți petreci timpul scriind versuri și aranjând strofe și meșteșugind rime? Atunci te invităm să participi la Concursul anual de poezie „Universul Poeziei”, desfășurat la nivel național.

Trimite poeziile scrise de tine pe adresa de email office@editurastef.ro, iar în urma unei selecții realizate de către redactori, cele mai bune dintre lucrări vor debuta și vor fi publicate în cadrul primului volum de antologie literară de poezie Universul Poeziei, volum editat, tipărit și publicat de către Editura Ștef – Iași, cu sprijinul și în colaborare cu Mara Enache.

Perioada de desfășurare:

Concursul se va desfășura în perioada 1 Aprilie – 15 August 2020, timp în care vor putea fi primite poeziile din partea celor interesați să apară în cadrul volumului.
Autorii ale căror lucrări au fost selectate pentru publicare (câștigătorii concursului, în număr de 10) vor fi anunțați în data de  26 Iulie

Cum poți participa?

Poți participa trimițând 5 poezii de maxim o pagină A4 fiecare, pe adresa de email office@editurastef.ro. Numărul de 5 poezii este obligatoriu pentru fiecare autor debutant. Fiecare concurent va atașa, alături de creațiile trimise, și datele sale de contact:
- numele și prenumele
- numărul de telefon
- orașul de unde provine

Cine poate participa ca autor?

Se pot înscrie pasionații de poezie, fără limită de vârstă, care nu au debutat editorial.

În ce constă premiul?

Premiul constă în selectarea celor mai frumoase poezii, tipărirea, editarea și publicarea lucrărilor de către editura noastră în cadrul volumului Universul Poeziei, antologie literară de poezie, într-un tiraj select de 100 exemplare.
În total vor fi selectați 10 autori câștigători, fiecare primind 10 exemplare din antologia finală.