Elefant.ro va organiza un tรขrg de carte care se va desfฤƒศ™ura exclusiv รฎn mediul on-line

รŽn perioada 27-31 mai 2020, elefant.ro va organiza elefantFest, cel mai mare tรขrg de carte ce a avut loc vreodatฤƒ รฎn Romรขnia unde sunt aศ™teptaศ›i sฤƒ participe peste un milion de cititori din toatฤƒ ศ›ara. 

ElefantFest este gรขndit pentru a gฤƒzdui de 10 ori mai mulศ›i pasionaศ›i de lecturฤƒ decรขt reuศ™eau sฤƒ atragฤƒ, รฎn anii trecuศ›i, cele mai populare tรขrguri de carte tradiศ›ionale unde, รฎn medie, la o ediศ›ie, participau aproximativ 100.000 de vizitatori.

Sergiu Chircฤƒ, CEO elefant.ro: „Dorim sฤƒ oferim iubitorilor de lecturฤƒ posibilitatea de a participa, aศ™a cum au fost obiศ™nuiศ›i รฎn fiecare primฤƒvarฤƒ, la un eveniment cultural cu totul deosebit, รฎn condiศ›ii de maximฤƒ siguranศ›ฤƒ. Totodatฤƒ, sperฤƒm ca, prin acest tรขrg, sฤƒ oferim o gurฤƒ de aer industriei de carte, editurilor, partenerii noศ™tri de 10 ani, รฎntr-un moment รฎn care nu existฤƒ posibilitatea de a organiza sau participa la un eveniment tradiศ›ional, offline. Toate costurile cu organizarea acestui eveniment vor fi suportate de elefant.ro”.

Bookaholicii vor avea la dispoziศ›ie peste 50.000 de titluri รฎn limba romรขnฤƒ ศ™i peste 600.000 รฎn limba englezฤƒ, multe noutฤƒศ›i, iar editurile participante vor oferi ศ™i ele multe surprize cititorilor. Totodatฤƒ, nu vor lipsi nici lansฤƒrile de carte care, de aceastฤƒ datฤƒ, vor avea loc รฎn mediul on-line.

Peste 40 de edituri romรขneศ™ti consacrate vor participa la tรขrg, fiecare beneficiind de un stand digital, pe care รฎl vor amenaja dupฤƒ plac, รฎn funcศ›ie de structura editorialฤƒ ศ™i de stilul vizual specifice.

Editurile beneficiazฤƒ gratuit de standul digital de la elefantFest, dar ศ™i de รฎntregul efort de marketing pe care elefant.ro รฎl va derula pentru promovarea evenimentului.

Pentru cititori, tรขrgul va avea o hartฤƒ a standurilor, un calendar oficial al lansฤƒrilor de carte. Pasionaศ›ii de lecturฤƒ vor putea, de asemenea, sฤƒ achiziศ›ioneze cฤƒrศ›i cu autograf de la autorii preferaศ›i, รฎntr-o secศ›iune dedicatฤƒ.

elefantFest va gฤƒzdui ศ™i un stand internaศ›ional de carte รฎn limba englezฤƒ, editatฤƒ de case celebre precum DK, Penguin Books sau Random House.